Dinerkaart

Bekijk ons uitgebreide menu met allerlei lekkernijen, voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch

Voorgerechten

Carpaccio
Met truffelmayonaise, uitgebakken spek, bieslook, pijnboompitten, rucola en parmezaan krullen.
€ 9,00

Rouleau van zalm
Geserveerd met een creme van doperwt, truffelaardappel, chips, gerookte paling en een yoghurt hangop.
€9,00

Salade geitenkaas
Loempia's van geitenkaas met gemarineerde rode bietjes, blauwe bessen, walnoten, rucola en balsamico dressing.
€9,50

Langzaam gegaard buikspek
Geserveerd met een frisse waterkers salade, appelstroop en macadamia nootjes.
€ 8,00
 

Starter plateau

Heerlijk als voorgerecht of bij de borrel.
U kunt zelf uw plankje samenstellen.
Leuk om samen te delen maar ook per persoon te bestellen.

Vlees
Spaanse droge worst €3,00
Huisgemaakte eendenrilette met truffelbrood € 5,50
Seranoham met rucola en parmezaanse kaas € 9,00

Vis
Huisgemaakte tonijnsalade met brood € 5,50
Rouleau van zalm gevuld met roomkaas € 4,50
Ceviche van tonijn, tonijn gemarineerd in citroen en sojasaus € 9,00
 

Soepen

tomaten crème soep
Een heerlijk romige tomaten crème soep met mascarpone en bieslook
€5,50

Soep van de dag
Onze brigade legt u graag uit wat de keuken voor u in petto heeft.
dagprijs

 

Hoofdgerechten

Vlees

Gebakken Ossenhaas
  Geserveerd met huisgemaakte aardappel/ stroganoff rosti en portjus.
€24,50

Varkenshaasmedaillons
Omwikkeld met seranoham geserveerd met een andijvie stampotje en grove mosterd jus.
€19,00

Frietje stoof
Huisgemaakte runderstoof met dikke friet, verse mayonaise en huisgemaakte appelmoes.
€18,00

Mixed grill
Bestaande uit; kipsaté, varkenshaas, ossenhaas en buikspek. Geserveerd met gepofte aardappel en cherry tomaten met een huisgemaakte knoflookboter en en jus op basis van port
€21,00

 

Shared dining

Chateaubriand

Een schitterend stuk ossenhaas voor 2 personen, geserveerd met aardappel/ stroganoff rosti, boontjes, gebakken paddenstoelen, huisgemaakte knoflookboter en jus op basis van port
€ 49,00 (per 2 personen)
 

Surf en turf
Botermalse ossenhaas (300 gram) en reuze gamba's ( 4 stuks). Geserveerd met aardappel/ stroganoff rosti, boontjes, gepofte cherry tomaat, huisgemaakte knoflookboter en portjus.
€ 55,00 (per 2 personen)

Gamba's
Overheerlijke reuze gamba's ( 10 stuks) geserveerd met gebakken seizoensgroenten, huisgemaakte knoflookboter, paprikaroomschuim en rustiek gebakken brood.
€ 44,00 ( per 2 personen)

 

Vis

Vispannetje
Een stoofpannetje gevuld met verschillende soorten vis, geserveerd met truffelbrood en een huisgemaakte tomaten pesto.
€ 18,00

Grote gamba's met kop ( 5 stuks)
Geserveerd met aardappel/ stroganoff rosti en geporte cherry tomaatjes en een paprikaroomschuim.
€ 22,00

Gebakken slibtongen
Op klasieke wijze gebakken slibtong geserveerd met in boter gestoofde krieltjes en zeekraal.
€ 21,50

 

Vegetarisch

Geitenkaas strudel
Geserveerd met een salade van dadel en groene appel.
€16,00

Vegetarische groentequiche
Een rijk gevulde quiche met aardappel rosti, cherrytomaat, paprika, bosui, courgette en een paprikaroomschuim.
€17,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een salade

 

Desserts

Dame Blanche
Geserveerd op klassieke wijze.
€7,00

Nutella en banaan
Overheerlijk nutella ijs met gesuikerde nootjes geserveerd met banaan, toffeesaus en slagroom.
€7,00

Churros
Vers gebakken churros geserveerd met kaneelsuiker, chocolade saus en vanille ijs.
€7,00

Kaasplateau
Een combinatie van Franse en Hollandse kazen met bijpassend garnituur
€11,00

 

Lekker bij uw dessert, een glaasje dessertwijn! Wij adviseren u graag.