Dinerkaart

Bekijk ons uitgebreide menu met allerlei lekkernijen, voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch

Voorgerechten

Carpaccio
Met truffelmayonaise, uitgebakken spek, bieslook,
pijnboompitten, rucola en Parmezaan krullen.
€ 9,00

Geschroeide tonijn en krokante scampi
Met zeekraal, inktvis mayonaise, limoenschuim,
blet rouge sla en sesamzaadjes
€ 11,00

Salade geitenkaas en peer
Gemengde salade met warme geitenkaas, gegrilde courgette, verse peer,
pijnboompitjes, gebakken spekjes en vijgendressing
€ 9,50

Pasteitje kalfsragout
Een warm pasteitje met huisgemaakte kalfsragout en paddenstoeltjes
€ 8,50

Starter plateau

Heerlijk als voorgerecht of bij de borrel.
U kunt zelf uw plankje samenstellen.
Leuk om samen te delen maar ook per persoon te bestellen.

Vlees
Spaanse droge worst €3,00
Huisgemaakte eendenrilette met truffelbrood € 5,50
Seranoham met rucola en Parmezaanse kaas € 9,00

Vis
Huisgemaakte tonijnsalade met brood € 5,50
Rouleau van zalm gevuld met roomkaas € 4,50
Ceviche van tonijn, tonijn gemarineerd in citroen en sojasaus € 9,00
 

Soepen

Tomaten crème soep
Een heerlijk romige tomaten crème soep met mascarpone en bieslook
€5,50

Soep van de dag
Onze brigade legt u graag uit wat de keuken voor u in petto heeft.
dagprijs

 

Hoofdgerechten

Vlees

Gebakken Ossenhaas
  Geserveerd met paddenstoeltjes, gebakken aardappeltjes en sjalotsaus
€ 24,50

Op de huid gebakken eendenborst
Met in appelsap gestoofde zuurkool, aardappelmousseline en steranijsjus
€ 21,00

Frietje stoof
Huisgemaakte kalfsstoof met dikke friet,
verse mayonaise en perencompote
€ 18,00

Kalfs ossobuco
Een klassiek Italiaans gerecht van gestoofde kalfsschenkel met tomaat, olijven,
wortel, rode wijn en knoflook geserveerd met aardappelpuree
€ 21,00

 

Shared dining

Chateaubriand
Een schitterend stuk ossenhaas voor 2 personen, geserveerd met aardappel/ stroganoff rosti, boontjes,
gebakken paddenstoelen, huisgemaakte knoflookboter en jus op basis van port
€ 49,00 (per 2 personen)

Surf en turf aan een spies
2 grote spiesen waarvan een gevuld met ossenhaas en de andere met zalm en kabeljauw,
geserveerd met gebakken spinazie, gebakken krieltjes, sjalotjus en citrusboter
€ 55,00 (per 2 personen)

Vispallet
Gebakken zalm, kabeljauw, tonijn en scampi geserveerd met zeekraal,
gebakken spinazie en krieltjes met citrusboter en antiboise.
€ 49,00 (per 2 personen)

 

Vis

Gebakken zalm
Gebakken zalm met spinazie, gebakken krieltjes
en citrusboter.
€ 19,00

Mixed Fish
Een combinatie van zalm, tonijn, kabeljauw en
scampi met zeekraal en antiboise.
€ 19,00

Gebakken roodbaars
Gebakken roodbaars in een kruidenkorst met tomatenchutney,
aardappelblini en beurre blanc saus.
€ 21,00

 

Vegetarisch

Vegetarisch pallet
Aardappelblini's met tomatenchutney, groene asperges, gegrilde puntpaprika's,
gepofte cherrytomaatjes en gegrilde courgette
€ 17,00

Tarte tatin van geitenkaas en peer
Geserveerd met vijgen, walnootjes en rucola
€ 17,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een salade

 

Desserts

Structuren van koffie
Mousse van koffie en witte chocolade, ijs van koffie en Tia Maria,
marshmallow van koffie, geserveerd met vanillesaus
€7,00

Warme appelcrumble
Met vanille-ijs en slagroom
€7,00

Panna Cotta van witte chocolade
Met stoofperenijs, stoofpeer en pure chocoladesaus.
€7,00

Kaasplateau
Een combinatie van Franse en Hollandse kazen met bijpassend garnituur
€11,00

 

Lekker bij uw dessert, een glaasje dessertwijn! Wij adviseren u graag.