Escape Room Tivoli

Escape room brasserie Tivoli Oudenbosch

Welkom bij Escape Room Tivoli!

Een kamer blijkt een super geheim laboratorium te zijn van de enigszins gestoorde professor Palmas.. Professor Palmas houdt er van te experimenteren met dodelijke virussen en giftige gassen, en nu zitten jullie gevangen in zijn geheime laboratorium, omringt door de meest dodelijke stoffen ter wereld. Weet jij te ontsnappen vóór de tijd om is? Maximum van 6 personen (Zijn jullie met meer? Neem dan contact met ons op)

Durf jij onze Escape Room te betreden? Reserveer dan snel! Het Escaperoom spel kan elke dag worden gespeeld, van 11:00 in de ochtend tot 22:00 in de avond maar alleen op reservatie. Wil je je reservering wijzigen of annuleren, dan is dat geen probleem. Wij hanteren echter een 24uurs notice beleid, dus mocht je binnen dit tijdsbestek alsnog je reservering willen wijzigen of annuleren dan zijn wij genoodzaakt om 80% van het totaal bedrag in rekening te brengen.

Wil je met een grotere groep langskomen?
ook dat is geen probleem. We zullen dan meerdere tijdsvakken reserveren en een maatwerk plan voor je maken met bijvoorbeeld een diner bij brasserie Tivoli of restaurant ’t Zusje. We creëren dan een extra wedstrijd element tussen de teams! Welk team zet de snelste tijd neer? Deze activiteit is zeker ook geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsactiviteit voor je vereniging of bedrijf.

Escape Room Tivoli vergt denkwerk en samenwerking en is enkel toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder. Je zult merken dat de adrenaline niveaus enorm kunnen oplopen tijdens deze activiteit. Onze escape room is op de eerste verdieping gevestigd van het oude Jezuïeten klooster aan het Jezuïetenplein 33, 4731 HX te Oudenbosch. Wij beschikken helaas niet over een lift. Wij vragen je 15 minuten voor aanvang van je reserveringstijd aanwezig te zijn. We hebben dan ruim de tijd voor een introductie en de speluitleg. Na deze ultieme beleving word er natuurlijk een teamfoto gemaakt en is er de gelegenheid om met je medespelers na te genieten en een drankje te nuttigen in onze gezellige brasserie.
 

Prijs: € 15,00 per persoon

 

Let op!! Je boeking is pas definitief nadat je een bevestiging per mail hebt ontvangen.

Voor meer informatie en of reserveringen kun je contact opnemen via 0165 726 996 of neem contact op via mail

Op onze Facebookpagina staan ook de ervaringen van diegenen die het al een keer hebben geprobeerd!!