Kerstconcert Mastreechter Staar

Datum: 
donderdag, 14 december 2017

Kiwanisclub Halderberge zorgt met kerstconcert Mastreechter Staar voor een primeur in de Basiliek van Oudenbosch!

Graag stellen wij u ook dit jaar weer in de gelegenheid om een exclusief concert in de Basiliek van Oudenbosch bij te wonen. Op uitnodiging van Kiwanisclub Halderberge komt de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op donderdag 14 december 2017 een concert verzorgen in de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara te Oudenbosch. De schitterende basiliek vormt een prachtige decor voor de topklasse van de Mastreechter Staar.

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is een in de negentiende eeuw opgericht mannenkoor uit Maastricht, met een uitgebreid repertoire van klassieke en religieuze werken, opera's, operettes, musicals en volksmelodieën.

De opbrengst van dit concert gaat naar de absolute minima in de gemeenten Halderberge en Rucphen in de vorm van een kerstpakket.

Het concert begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Losse Toegangskaarten:
Toegangskaarten kosten EUR 30,- (eerste rang zitplaatsen middenschip) of EUR 25,- (zitplaatsen zijbeuk links en rechts). De toegangskaarten zijn inclusief 1 consumptie. Wilt u uw bezoek aan de Mastreechter Staar verder opluisteren? Dan hebben we voor u de volgende mogelijkheden:

VIP arrangement:

Voorafgaand aan het concert samen lekker genieten van een 3-gangen diner bij Brasserie Tivoli, tegenover de basiliek. Diner is exclusief consumpties tijdens het diner. Bij dit arrangement is de entreekaart, inclusief 1 consumptie, inbegrepen. Tevens worden er exclusieve plaatsen in het middenpad voor u gereserveerd. Aanvang diner 17.30 uur. Kosten € 67,50 per arrangement. 

Rondleiding in de Basiliek:

U wordt ontvangen met koffie en Brabants worstenbrood in de Basiliek. Daarna wordt u per groep in de Basiliek rondgeleid door een ervaren gids. Deze gids zal allerlei wetenswaardigheden van de Basiliek met u delen. Aanvang 16.00 uur. Kosten € 7,50 per persoon. 

 

Reserveren via deze link