Krijtbord - Wisselende (seizoens)gerechten

Voorgerechten
Bospaddenstoelen/ Rotterdamse kaas/ bosui  - 8.50
Carpaccio/ Rotterdamsche oude kaas/ truffelmayonaise - 9.90
Vitello tonato/ creme van tonijn/ tomaat/ rucola - 9.90
Gravad lax/ witte kool/ gepofte wilde rijst - 10.50
Livar pate/ Brioche/ vijgen compote - 10.50
Eendenborst/ sesam/ gefermenteerde spitskool - 11.50
Langzaam gegaarde buikspek/ uiencompote/ gerookte paling - 13.50

Hoofdgerechten
Open ravioli/ seizoen groenten/ room/ brie - 16.50
Sate van kip/ oosterse kruiden/ kroepoek/ satesaus - 17.50
Stoofpotje/ aardappel rosti/ peen/ ui - 19.50
Bavette/ usa grainfed rund/ seizoensgroenten/ pepersaus - 19.50
Kabeljauw/ spaghetti van snijboon/ groene kruidensaus - 19.90
Scholfilet/ kalfswang/ beurre blanc - 20.50    
Hertenbiefstuk/ kruidkoek saus/ rode kool - 27.50
Tournedos/ double dutch rund/ seizoensgroenten/ pepersaus - 29.50

Dessert
Dame blanche 2.0- chocolade/ vanilla/ room - 7.50                 
Hemelse modder - chocolade / bloedsinaasappelroomijs - 7.50  
Gevallen appeltaart -kaneel/ steranijs/ vanille - 7.50 
Creme bruleé - tonkaboon / vanille roomijs /amarenekers - 7.50
Reypenaar proeverij/ vijgencompote/ kletzenbrood - 11.50