Dinerkaart

Op woensdag 6 februari gaat onze nieuwe menukaart in!

Diner is vanaf 17:00uur te bestellen. 

OM MEE TE BEGINNEN
AMBACHTELIJK BREEKBROOD 4.70
Met diverse smeersels

PLANKJE VLEES
Met bijzondere Europese vleeswaren 9.90

SOEP
BRABANTSE UIENSOEP 5.50

FRANSE VISSOEP 8.90

VOORGERECHTEN VAN HET LAND
IBERICO BELOTTA PATA NEGRA 9.90
Geserveerd op een slaade rocca met amandel, zongedroogde tomaat en een krachtige Spaane olijfolie

STEAK TARTAAR VAN DOUBLE DUTCH RUND 10.90
Met rode ui, kappertjes, dooier, tabasco, peper, zeezout en mosterdsaus

CARPACCIO VAN SIMMENTALER RUND 11.90
Geserveerd met Rotterdamsche oude kaas, spekjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

VITELLO TONATO VAN DE NORMANDISCHE KOE 11.90

Met een crème van tonijn, tomaat en rucola salade

 

VOORGERECHTEN UIT DE ZEE
GARNALEN COCKTAIL VAN NOORSE GARNALEN 8.80
Met een frisse salade en cocktailsaus

SASHIMI VAN GEROOKTE SCHOTSE ZALM 9.90
Met een saus van honing, tijm en mosterd

 

VAN HET LAND 
BLACK ANGUS HAMBURGER 14.90
Van het welbekende black angus ras. Geserveerd vanaf de grill met gebakken uitjes, BBQ chutney, sla, kaas en spek
 

SPARE RIBS 15.90 
Van het Hollandse scharrelvarken met een marinade van BBQ kruiden (geserveerd zonder bot)
 

SATÉ VAN KIPPENDIJEN 15.90
Van Brabantse boerenhoen. Gemarineerd met Oosterse kruiden.

BAVETTE 18.50
Van het U.S.A. Grainfed rund. Gebakken met gedroogde kruiden op hoge temperatuur
 

KOGELBIEFSTUK 18.90
Van het Hereford rund geserveerd vanaf de grill
 

ENTRECOTE 21.90
Van het Double Dutch rund wat een bereiding krijgt zowel op de grill als in de oven
 

RIB EYE 22.50
Van het Double Dutch rund gebakken in roomboter
 

TOURNEDOS 27.50

Van het Zuid-Amerikaanse vrije uitloop rund. Gebakken in echte roomboter

CHATEAUBRIAND 52.50

Van het Zuid-Amerikaanse vrije uitlooprund. Gebakken in roomboter geserveerd met stroganoffsaus

 

Alle hoofgerechten worden geserveerd met een bijpassende saus, frietjes, groenten en een salade

UIT DE ZEE
ZALMFILET 17.90
Schotse zalm gegaard in de oven met pesto, zongedroogde tomaten en mozzarella

SLIPTONG 19.90
Tong vanuit de Noordzee gebakken in roomboter, afgemaakt in citroen

VANGST VAN DE DAG --.--

Dagelijks krijgen wij verse vis binnen, hierdoor kunnen wij speciale gerechten voor u samenstellen. 

VEGA
RAVIOLI 16.90
Gevuld met bospaddenstoelen en truffel. Geserveerd met parmezaanse kaas en groene asperges!

 

BUITEN DE KAART OM

3 GANGEN MENU 29.90
Dit menu wordt samengesteld met dagverse producten. 

Tevens zijn deze gerechten ook los te bestellen. 
VOORGERECHT / HOOFDGERECHT / DESSERT 9.90/ 19.90 / 7.50

Alle hoofgerechten worden geserveerd met een bijpassende saus, frietjes, groenten en een salade

 

DESSERTS
DAME BLANCHE 2.0 7.50
Chocolade met vanille en een crumble

CRÈME ORANGE 7.50
Zachte vanille-sinaasappelsmaak met een krokant gebrand suiker korstje en vanilleroomijs

COOKIE IJS 7.50
Vanille roomijs met slagroom en fijn gemalen stroopwafelkoek

GEVALLEN APPELTAART 7.50
Geserveerd met slagroom en kaneel roomijs

DESSERT VAN DE DAG 7.50

Een creatief dessert van de chef 

CHEESE FOUR YOU 9.90
4 verschillende kazen

SPECIALE KOFFIE’S
IRISH COFFEE 6.00
Koffie met Jameson Irish Whiskey, bruine suiker en slagroom

FRENCH COFFEE 6.00
Koffie met Cointreau of Grand Marnier en slagroom

ITALIAN COFFEE 6.00
Koffie met Amaretto en slagroom

SPANISH COFFEE 6.00

Koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom