Dinerkaart

Zalmbombe

Voorgerechten

Carpaccio van runderhaas
Met truffelmayonaise, reyepenaar kaas,
pittenmix en een basilicumkoekje.
€ 9,50

Zalmbombe
Met zalmbavarois, dille mayonaise en komkommersalsa.
€ 8,75

Crème brûlée van Geitenkaas
Met appel-walnotensalade.
€ 7,75

Carpaccio van Tonijn
Met gefrituurde gamba, cocktail van rivierkreeft en cognac pesto.
€ 11,50

 

Borrelplateau

Heerlijk als voorgerecht of bij de borrel.
Vanaf 2 personen.

Brood met smeersels

3pipet olijfolie, boter, aioli en pesto € 5.00

Vleesplateau
Wrap met carpaccio, Aziatische ossenhaaspuntjes en Leffe bitterballen €10,50

Visplateau

Zalmbombe, gefrituurde gamba's en cocktail van rivierkreeftjes €12,50

 

Soepen

Pomodori tomatensoep
Met basilicumroom
€ 5,50

Weeksoep
Vraag onze bediening naar onze overheerlijke weeksoep
€ 5,50

Bisque
Met rouille
€ 6,75

 

Hoofdgerechten

Vlees

Tournedos
  Een botermalse tournedos met gebakken bospaddestoelen, aardappelgratin en sjalot jus.
€ 27,00

Geroosterde Bavette
Met knolselderijpuree, gegrilde prei en portsaus.
€ 19,75

Varkenshaasmedaillons
Met fluweel zachte kerriesaus met kikkererwten en gegrilde zoete aardappel.
€ 18,75

Mixed Grill
Mix van tournedos, kaflsmedaillons en bavette met gepofte tomaatjes en saus van gerookte knoflook.
€ 25,50

Kipsaté

Met kroepoek, atjar en satesaus.

€17,50

Shared dining

Chateaubriand
Een botermals stuk ossenhaas voor 2 personen met gebakken bospaddestoelen, aardappelgratin en sjalot jus.
€ 59,00 (per 2 personen)

Visspies voor twee
Mix van gegrilde botervis en zalm met hollandaise saus.
€ 47,00 (per 2 personen)

 

Vis

Gebakken zalm
Met zeekraal, aardappelgratin en dille-pernoidsaus.
€ 18,50

Gegrilde botervis

Met korst van tomatentapenade, pesto roomsaus, mousseline van zoete aardappel.

€ 17,50

Scampi 
Gemarineerde knoflookscampi's met verse pasta, paprika, ui en bieslook.

Doradefilet

Overheerlijke risotto met bleekselderij, gepofte tomaat en anti-boise.
€ 18,25 

 

Vegetarisch

Risotto
Met bospaddestoelen, kikkererwten en Reyepenaar kaas
€ 16,50

Vegetarische kip
Met penne pasta, spinazie, bospaddenstoelen en kruidenroomsaus
€ 17,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade.

 

Desserts

Appelcrumble
Gekarameliseerde appeltjes, koekcrumble en kaneelijs.
€7,25

Coupe Dame Blanche
3 Bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.
€5,75

Panna cotta

Van witte chocolade met frambozen vulling en chocolade sorbetijs.

€7,75

Lemon&cake
Uitgeholde citroen met citroenijs en citroenscheesecake
€7,75

Kaasplateau
Een combinatie van Franse en Hollandse kazen met bijpassend garnituur.
€12,50

 

Lekker bij uw dessert, een glaasje dessertwijn! Wij adviseren u graag.