Kerstmenu 2018

Kom op eerste of tweede kerstdag heerlijk genieten van een 4- of 5-gangen keuzemenu bij Brasserie Tivoli!

Kerstmenu 2018

Amuse
Panna Cotta van bloemkool met speenvarken en mosterddressing

Voorgerechten
Bombe van gerookte hertencarpaccio, rouleau van kalkoen en rode ui compote, eenden paté en rucola.
Of
Tompouce in sinaasappel, gemarineerde zalm, gegrilde gamba en citroengrasmayonaise
Of
Baverois van tomaat, avocado créme, komkommer salsa en gemodelleerde champignon

Tussengerechten
Loempia van Coquille Saint Jacques met een vleugje truffel op een bedje van gesauteerde bospaddenstoelen
Of
Buideltje van hazenstoofschotel met een Jägersaus geserveerd op een rösti van zuurkool
Of
Geitenkaasstrüdel met appel-walnoot salade

Spoom
Champagne met citroen sorbet ijs

Hoofdgerechten
Duo van Hertenrack en hertenbiefstuk met preiselberensaus, spruitjes en prei mousseline
Of
Gebakken kabeljauw met een deksel van zongedroogde tomaat, vergezeld met een spiesje van gegrilde tonijn
Of
Gebakken tournedos met een saus van rode port, rode kool en pommes duchesse

Dessert
Grand dessert met diverse lekkernijen

4-gangen €34,50

Bij een 4-gangendiner zal het tussengerecht komen te vervallen

5-gangen €39,50

 

WIJN- OF BIERARRANGEMENT
 4-GANGEN €18,50 (5 GLAZEN) 5-GANGEN €21,00 (6 GLAZEN)