Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio
Met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, rode ui en pittenmix.
€ 9,50

Salade van gerookte zalm
Met komkommer, avocado en rode ui.
€ 8,50

Salade Caprese
Met basilicum en pittenmix.
€ 6,50

Pasteitje kalfsragout
Een warm pasteitje met huisgemaakte kalfsragout en paddenstoeltjes.
€ 8,50

 

Pitch plateau

Heerlijk als voorgerecht of bij de borrel.
U kunt zelf uw plankje samenstellen.
Leuk om samen te delen maar ook per persoon te bestellen.

Brood

3 verschillende soorten brood met smeersels € 5.00

Vlees
Spaanse droge worst €1,50 per persoon
Pulled chicken met een pikant sausje en vers brood €2.50 per persoon

Vis

Huisgemaakte tonijnsalade met brood € 2.75 per persoon
Wrap gerookte zalm met roomkaas € 1.75 per persoon

 

Soepen

Tomaten crème soep
Een heerlijk romige tomaten crème soep met mascarpone en bieslook.
€5,50

Dagsoep
Vraag onze keukenbrigade naar onze overheerlijke dagsoep.
€ 6,00

 

Hoofdgerechten

Vlees

Tournedos
  Een botermalse tournedos met aubergine compote, gepofte tomaatjes, aardappelwedges en knoflook jus.
€ 24,50

Varkenshaassaté
Met kroepoek, atjar, satesaus en verse frieten.
€ 17,50

Pulled Chicken
Met verse boerenfriet, seizoen groente en verse mayonaise.
€ 17,50

Kalfschnitzel

Met remoulade-, peper- of champignonsaus.

€ 17,50

Shared dining

Chateaubriand
Een schitterend stuk ossenhaas voor 2 personen, geserveerd met verse groenten, gepofte tomaatjes, aardappelwedges en pepersaus.
€ 49,00 (per 2 personen)

Vispannetje voor twee 
Geserveerd met verse groenten en witte rijst.
€ 39,00 (per 2 personen)

 

Vis

Gegrilde zalm
Met spinazie, mousseline en beurre blanc.
€ 18,50

Gebakken kabeljauw
Geserveerd met verse groenten, aardappels uit de oven en hollandaise saus.
€ 17,50

Scampi 
Gemarineerde knoflookscampi's met verse pasta, paprika, ui en bieslook.
€ 19,50

 

Vegetarisch

Salade van Geitenkaas
Geserveerd met Balsamico, appel en walnoten.
€ 15,00

Huisgemaakte Ravioli
Ravioli gevuld met paddenstoelen, geserveerd met seizoengroente en gorgonzolasaus.
€ 17,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade.

 

Desserts

Coupe Tivoli
Verse Fruit coupe met 3 bollen ijs en slagroom.
€7,00

Coupe Dame Blanche
3 Bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.
€7,00

Coupe Advocaat

3 bollen vanille ijs met advocaat en slagroom.

€7,00

Trio van Chocolade
Mousse van witte en melkchocolade met ijs van pure chocolade.
€7,00

Kaasplateau
Een combinatie van Franse en Hollandse kazen met bijpassend garnituur.
€11,00

 

Lekker bij uw dessert, een glaasje dessertwijn! Wij adviseren u graag.