Christmas Evening with Trijntje Oosterhuis

Datum: 
zaterdag, 29 december 2018

Op zaterdag 29 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerstavond.

A Christmas Evening with Trijntje

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers.

Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland.

Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het “American Songbook”, komen ook de persoonlijke liedjes als “Ken Je Mij”, “Telkens Weer” en “Voor haar” voorbij. In december 2018 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een “Christmas Evening With Trijntje”.

Zaterdag 29 december 2018
Aanvang concert: 20.00 uur, kerk open 19.00 uur
Locatie: Basiliek, Markt 57, Oudenbosch
Prijs per kaart is € 32,50 incl. 1 consumptie

www.kerstmettrijntje.nl
www.bernardusparochie.nl 

 

Brasserie Tivoli is deze avond besloten tot 20.00uur. Wij openen later uiteraard wel onze deuren voor een gezellig hapje en drankje.