Tivoli Tuin Concerten - Maarten Stalpers 31 juli

Datum: 
woensdag, 22 juli 2020

Tivoli Tuin Concerten – Chansonnier Maarten Stalpers

Brasserie Tivoli, Cultuur Oudenbosch en Visit Halderberge organiseren deze zomer de Tivoli Tuin Concerten. De corona-maatregelen maakten het voor zowel horeca als musici niet makkelijk. Nu de maatregelen worden verruimd zien we onze kans schoon! Laat u verrassen en geniet corona-proof van de heerlijke muziek!

In de voorbereidingen op zijn nieuwe theatershow brengt chansonnier en klarinettist/saxofonist Maarten Stalpers een bezoek aan Oudenbosch. Waan je een middag op een Frans terras aan de voet van de Eiffeltoren, met bekende chansons, nostalgische herinneringen en Franse klassiekers. De saxofoon en de klarinet vullen de chansons op een unieke manier aan en eisen soms de hoofdrol op!

Maarten werd verliefd... op de zee, palmbomen en de Franse zomers. Net zoals Charles Trenet, Gilbert Bécaud, Michel Fugain, Dave, Julien Clerc en Lara Fabian die in heerlijke chansons een ode brengen aan de liefde, de zomer, vakantie, strand en de zee. Ga mee op reis naar Frankrijk!

Op klarinet (cum laude) en saxofoon is Maarten Stalpers afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg voor zowel klassieke- als lichte muziek. Naast het bestaan als succesvol multi-instrumentalist heeft hij al meer dan 25 jaar een bloeiende lespraktijk in Bergen op Zoom, waar hij is geboren en getogen. Daarnaast is hij bekend van talloze optredens in de diverse theaters in de regio en daarbuiten, als solist en met diverse bands, combo´s en kwartetten onder zijn leiding.

Kaartverkoop: Visit Halderberge https://boekingen.visithalderberge.com/nl/book/23286d13c847f1177686f90eb...
en natuurlijk bij Brasserie Tivoli.
Daarnaast bieden wij u op de dag zelf een Pauze arrangement aan.
Dit bestaat uit een drankje (keuze uit huiswijn/-bier en fris) inclusief wat te snacken voor 5,- p.p.

Wilt u er een compleet uitstapje van maken, reserveer dan alvast uw diner, via de Nu Reserveren Button